Blog

Groot en lang bureaustoelen - Comfort voor Kantoorartikelen de gemiddelde hoogte boven

27/01/2014 12:07

Groot en lang bureaustoelen zijn groter en beter zetel omvang dan de gemiddelde bureaustoel. Ze zijn veel dieper en breder ook. Als u een van deze stoelen voor het werk of thuis nodig hebt, loont het om de prijzen en merken, evenals specifieke stoel te vergelijken alvorens te kopen. Eerlijk gezegd, het is beter voor je lichaam om te investeren in een stoel die u comfortabel kunt zitten.

 

De beste grote en lange bureaustoelen zal een overvloed aan functies, zoals instelbaarheid hebben. Hoge rug bureaustoelen groot zullen veel verschillende functies, zoals armleuningen en tilt hebben om uw comfort niveau te behouden. Volgens recente studies, de gewone arbeider besteden zeventig tot tachtig procent van zijn dag zitten. Volgens chiropractors, dit is niet goed voor je, zoals langdurig zitten onnodige druk op het ruggenmerg. De kans op het ontwikkelen pijn neemt toe als de stoel is niet een kenmerk van regelgeving.

 

Het is niets voor te schamen, maar als je meer dan gemiddeld weegt, heb je meer kans om het zitkussen comprimeren. Denk na over wat dat doet met je onderrug na zitten van wat waarschijnlijk voelt als beton voor het grootste deel van de dag. Het hebben van een grote en hoge stoel zal u meer demping te geven waar nodig. Onderzoek en altijd double-check de specificaties van de stoel die u op zoek bent om te kopen. Hieronder worden enkele van de vele voordelen van stoelen voor grote en hoge Kantoorartikelen.

 

Allereerst zijn ze gemaakt van mesh dat is een geweldige extra comfort. Dit helpt om lichaamswarmte op een niveau ook plaats zweten in een niet-ademend materiaal. De warmte van het lichaam kan worden verminderd met wel zeventig procent waardoor meer luchtstroom naar het kussen.

 

Deze types van stoelen voor Kantoorartikelen zijn ook prachtige verstelbare lendensteun met je gewicht en lengte.

 

Groot en lang bureaustoelen zijn ook bekend als zware stoelen voor Kantoorartikelen. Ze hebben meestal rollen of wielen voor gemakkelijk manoeuvreren. De rollen zullen voldoende om eenvoudige beweging te verstrekken. Dit is een leuke functie, want het werkt op vrijwel elk type vloer, vooral de vloeren die dikke tapijt. Omdat de rollen zijn groot, het zal u houden van het zinken, waardoor voor een betere mobiliteit. Aangezien deze zijn gebouwd op deze manier is het niet noodzakelijk dat tapijt pad in plastic.

 

Voor meer comfort en gemak, probeer een Bureaustoelen groot en lang.

Lees Meer:-  https://bureaustoelen1.blogspot.nl/2014/01/groot-en-lang-bureaustoelen-comfort.html

Bureaustoelen: de beste oplossingen voor een functionele en gezellige werkplek

18/11/2013 16:27

Het onderzoek dat in de afgelopen jaren op het gebied van bureaustoelen uitgevoerd laat er geen twijfel over bestaan: naar een werkomgeving die zowel productief en comfortabel te maken is het noodzakelijk om veel aandacht te besteden aan de keuze van meubilair, het nemen van advies van deskundigen uit het bedrijfsleven.

Feite is het niet alleen kiezen voor een bureau en stoel, ergonomisch als het kan, maar om de kenmerken van de werkomgeving te benutten door het verbeteren van de helderheid en het creëren van nuttige ruimten voor alle professionele podia. Van de receptie om de gasten te verwelkomen in de vergaderzaal, de studie ontwerp tot het directiekantoor, elk gebied moet bureaustoelen geschikt is voor de kenmerken en de functie die moeten worden ingevuld.

Bij de keuze bureaustoelen is meubilair daarom essentieel om het soort gebruik te identificeren, te kiezen voor meubels nieuwste generatie kan aanpassen aan de technologische ondersteuning en meer functioneel.

Het kantoor van de toekomst is in feite een steeds veranderende ruimte waar het mogelijk is om de omgevingen op basis van het belang van de vennootschap, de nieuwe eisen, de mogelijke stijging van de personeelskosten of in de aanwezigheid van stagiairs en stagiaires naast degenen die er al werken te transformeren.

De ruimtes met bureaustoelen en meerdere locaties die teamwork en vergelijking moedigen kenmerkte een doorbraak in het ontwerp van commerciële en professionele omgevingen. Is verhuisd van het concept van papierwerk individu aan het team, waar ieders ideeën en bijdragen zijn essentieel voor zakelijk succes.

Het is belangrijk om te onthouden is echter dat de concentratie en stilte zijn de basis van productiviteit. Om deze reden is de behoefte is aan collectieve ruimten te ondersteunen om individuele werkplekken meer vertrouwelijk, zelfs door wanden of wanden uitgerust kantoor dat het recht kan garanderen op de persoonlijke levenssfeer.

 

Lees Meer: - https://bureaustoelen.wordpress.com/2013/11/13/tips-voor-het-kopen-bureaustoelen/

Tips voor het kopen Bureaustoelen

13/11/2013 10:19

Welke kenmerken moet een goede bureaustoel? Merkt eerst de zithoogte. Dit zou gemakkelijk verstelbaar zijn. Een pneumatische hendel is de makkelijkste manier om dit te doen.

 

Een ander aspect is de breedte en diepte van de zitting. De zitting van de bureaustoelen moet comfortabel zijn de eerste keer dat je gaat zitten, en moet ook zo blijven na het zitten voor een aanzienlijke periode van tijd. De zitting moet breed en diep genoeg om voor iedere gebruiker mogelijk om comfortabel te zitten. Het materiaal op de zitting en de rugleuning van de bureaustoel moet voldoende padding om comfortabel te zitten voor langere tijd.

 

Een belangrijk kenmerk is de lendensteun. De ondersteuning van de onderrug is heel belangrijk. De lumbale wervelkolom heeft een bocht naar binnen en langdurig zitten zonder ondersteuning voor deze kromme neiging om het verschijnsel slouching (waarvan de natuurlijke curve afvlakt) veroorzaken.

 

De achterkant van een bureaustoel moet tussen 30-47 centimeter breed. Met de rug los van de basis, dient deze verstelbaar in hoogte en hoek.

 

Tot slot, let dan op de armleuningen. Verstelbare armleuningen zijn beter omdat ze laten de armen van de gebruiker rusten en te ontspannen op de juiste hoogte. Moet worden toegestaan ​​om comfortabel te rusten armen en schouders ontspannen.

 

Er zijn verschillende soorten bureaustoelen, en kan vaak verwarrend om erachter te komen welke het beste is voor u. De belangrijkste categorieën van bureaustoelen komen operator stoelen, bureaustoelen en uitvoerende stoelen. De operatieve stoelen zijn stoelen lichtere einde als ze komen zonder armleuningen armen en wielen voor gemakkelijke beweging rond een tafel of bureau. Oproepen tot bureaustoelen zijn over het algemeen droog veerkrachtige en sterke soort beklede stoelen hebben operator en ook het toevoegen armleuning. Tot slot, het andere model zijn bureaustoelen executive stoelen, die veel comfortabeler zijn versies in vergelijking met de andere modellen. Ontworpen op een bureau worden geplaatst, kan de uitvoerende stoelen zwaarder zijn en meer vulling.

 

Onthoud tot slot dat de stoel die u kiest zal blijven gebruiken voor meerdere jaren. Denk goed na voordat u besluit en er geen spijt van uw keuze.

 

Lees Meer: - https://bureaustoelen1.blogspot.nl/2013/11/kiezen-de-goedkope-bureaustoelen.html

Kiezen de goedkope bureaustoelen

08/11/2013 11:26

Vaak goedkope bureaustoelen zijn gemaakt met minder materiaal, maar tevens uit recyclage. De typische bureaustoel, is het vaak net gezien als een andere muebla op kantoor en klaar. Maar bureaustoelen zijn erg belangrijk in elke werkplek kan het verschil tussen een werk goed gedaan, en een middelmatige. Betekenen goedkope bureaustoelen, hoewel niet automatische massage, zoals je misschien troost om te zitten en te doen geven uw werk rustig in uw huis of kantoor. Goedkope bureaustoelen hoeft niet naar een ergonomisch ontwerp dat u zich comfortabel voelt de hele dag te offeren. deze kan volledig ergonomische stoelen, maar tegelijkertijd kan voordelen zoals hoogte of stroom reclinarlas beïnvloedbare missen. Maar herinner jezelf van dit, een stoel van goede kwaliteit, hoewel duur, is van cruciaal belang als je veel tijd doorbrengen in de voorkant van een bureau. Als uw werkplek vereist dat u een veel te bewegen, overweeg dan een stoel met wieltjes, het zal niet makkelijk breken.

 

Het frame moet sterk genoeg zijn om je gewicht te houden. Vergeet nooit dat stoelen en het bureau van de meest vitale onderdelen van een kantoor kan worden. Kiezen tussen de goedkope bureaustoelen, het is belangrijk, want als je besluit om een zeer lage kwaliteit te kopen, kon kost je niet alleen financieel, maar ook fysiek. Elke goede manager weet wanneer zittend in een goede bureaustoel. Je moet een stoel die 90 graden tussen je voeten en billen leest gebruiken. Als u op zoek bent naar goedkope bureaustoelen voor vergaderzalen, kunt u er minder veeleisend, zonder concessies te doen wat de salon biedt het imago van het bedrijf. Aan het eind van de dag, moet elke bureaustoel of vergaderruimte te zijn, bovenal, comfortabel, ongeacht hoe goedkoop het is. Wil je pronken met een bureaustoel imposante en elegant?

Ergonomische executive bureaustoelen kunt u comfort en efficiency op het werk te geven

27/09/2013 15:57

Weet je over ergonomische executive bureaustoel?. Het geeft je een veilig zitvlak dat recht zou kunnen passen bij de exacte afmetingen van ons lichaam. De vroegere vorm van deze stoel waren inderdaad te groot evenals had te veel van leren bekleding. Maar dit is niet de situatie in de nieuwste ergonomische executive bureaustoel. De moderne systemen hebben een betere mogelijkheid om de hoogte van de stoel te veranderen. Dat is waarom het is extra handig en minder kans op rugpijn en andere werk gerelateerde verwondingen veroorzaken. Gemak is wat je krijgt van de ergonomische executive bureaustoel.

De moderne ergonomische executive bureaustoel heeft van vele handige functies. Deze bevatten armleuningen die naar beneden kan worden bijgesteld en met vooruit en zelfs achteruit. Intussen is de rugleuningen bieden echte comfort voor de lumbale regio. Ze kunnen worden ingesteld op een comfortabele hoek evenals kan naar voren en achter worden gekanteld. He is zeer vergelijkbaar met wat je krijgt met een autostoel die kan worden aangepast om te gaan met onze hoogte.

In de kantoorapparatuur ruimte , ergonomisch is zeker het nieuwe modewoord. In feite is er een grote verscheidenheid van ergonomische executive bureaustoelen om uit te kiezen. Deze omvatten degenen die bogen van moderne en traditionele modellen evenals die bestaande in kleuren om de inrichting van uw werkplek.

Sommige van de meer sier ergonomische executive bureaustoelen hebben zelfs een van messing of andere metalen verfijningen die de eerder levendige textuur van bekleding van de stoel te vullen. De meer complexe ergonomische executive bureaustoelen hebben zelfs ingebouwde massage alsook verwarming mechanismen die zijn gepositioneerd binnen de rugleuning en zitting. Het biedt vermoeide leidinggevenden een massage zonder op een vergelijkbaar moment creëren onderbrekingen van hun werk.

Omdat deze stoelen leveren toegevoegde gemak dat zal echt gaan een lange manier in het verbeteren van uw productiviteit , moet u ongetwijfeld te kiezen met behulp van een ergonomische executive bureaustoel voor uw job. Wat meer is , kan je zo'n stoelen op maat samen met vormgegeven om uw werkomgeving aan te passen. Het zou dan in de gelegenheid om een betere gezondheid hebben , evenals goed uitzien in een stoel die goed combineert met de algemene kantoor inrichting.

Het lezen van een ergonomische bureaustoel evaluatie is een belangrijk ding in de kwestie van de beste stoel die we willen. De herziening zal u informeren over de voordelen van het gebruik van bepaalde vorm van ergonomische bureaustoelen evenals onthult hun nadelen. U wordt dan in een betere positie om een beslissing die de fijnste merk en model past bij uw behoeften door het lezen van reviews geschreven door de specialisten in ergonomische executive bureaustoel maken.

Kantoorartikelen en bureaustoelen gewoon bij EM Kantoorsystemen

23/08/2013 14:21

Wellicht zijn er een hoop mensen die mijn ergernis herkennen. Je bent druk aan het werk, en constateert dat het printpapier op is. Net nu je dringend een document uit moet printen. Tijdens een belangrijke presentatie blijkt er nergens een stift voor het witbord te bekennen en nadat je dan eindelijk nog een paar velletjes printpapier hebt gevonden, blijken de inktcartridges compleet leeg. Om gek van te worden. Mijn collega die normaliter de inkoop van de kantoorartikelen regelt, lijkt er een potje van te maken. Waarschijnlijk omdat ze gebruik maakt van verschillende leveranciers. Hierdoor is het overzicht al snel zoek en weet je niet meer wat je waar moet bestellen.

Tijdens de lunchpauze kwam ik Sandra van de inkoop tegen en al zuchtend vertelde ze me dat ze het papier, de stiften en cartridges al lang besteld had, maar dat de leverancier de artikelen steeds niet op voorraad had. Dit kon zo echt niet langer. Ze was het zat en had daarom eens op internet gezocht naar een andere leverancier die wel snel kon leveren. Ze was de site van EM Kantoorsystemen tegengekomen. Een groot bedrijf in Leerdam. Die blijkt niet alleen kantoorartikelen te leveren, maar ook kantoormeubelen zoals bureaustoelen en tafels en allerlei ergonomische hulpmiddelen. Een totaalleverancier van alle denkbare kantoorspullen. Precies wat we nodig hadden. Ze had er direct een offerte aangevraagd en de prijzen bleken er zelfs aantrekkelijker dan die van de huidige leveranciers. Het besluit om over te stappen naar EM Kantoorsystemen was daarom snel genomen.

Dat ze zeggen snel te kunnen leveren is geen loze belofte. De volgende dag al werden de bestelde spullen bezorgd. Keurig netjes en van perfecte kwaliteit. De irritatie van mijn collega’s en mij veroorzaakt door het steeds maar ontbreken van noodzakelijke kantoorspullen, is eindelijk verleden tijd. Maar daar blijft het niet bij. Ik hoorde van dezelfde collega dat we binnenkort ook nieuwe bureaustoelen krijgen. Helemaal ergonomisch en compleet verstelbaar. Een heel verschil met die oude stoelen die nu bij ons op de afdeling staan. Uiteraard zijn ook deze besteld bij EM kantoorsystemen in Leerdam. Dat is nog eens goed nieuws!

Lees Meer:- https://bureaustoelen.logze.nl/2013/08/23/kantoorartikelen-en-bureaustoelen-gewoon-bij-em-kantoorsystemen/

Bureaustoelen en kantoormeubelen voor een goede eerste indruk

22/08/2013 10:20

Een eerste indruk is belangrijk, dat weet iedereen. Wanneer je nieuwe mensen ontmoet, heb je al snel de neiging een oordeel te vormen zonder de personen in kwestie daadwerkelijk te kennen. Iemand die er verzorgd uitziet, heeft vaak meer succes dan iemand in vieze kleding met een smoezelig uiterlijk. In het bedrijfsleven is dat niet anders. Wanneer een vertegenwoordiger in een dure SUV aan komt rijden, maakt hij een betere indruk dan een vertegenwoordiger in een kleine Fiat Panda.

De entree en eerste indruk van een bedrijf of kantoorpand zijn daarom erg belangrijk. Potentiele en bestaande klanten moeten bij binnenkomst direct het gevoel krijgen bij een echte professional te zijn binnengestapt. Daarnaast straalt een mooie bedrijfsruimte vertrouwen en succes uit. En mensen doen nu eenmaal graag zaken met een succesvol bedrijf. Kortom, een mooie entree, ontvangstbalie en een comfortabele wachtruimte zijn een echte must.

Onlangs hebben mijn zakenpartner en ik dan ook besloten de kantoormeubelen van onze vestiging in hartje Utrecht te vernieuwen. Al jaren doen wij zaken met EM Kantoorsystemen. Dit bedrijf in Leerdam heeft alle denkbare kantoorartikelen op voorraad en we kunnen altijd rekenen op kwaliteit en een snelle levering. Voor de nieuw te bestellen kantoormeubelen hebben we daarom ook een beroep gedaan op dit bedrijf en hebben we een bezoek gebracht aan de showroom in Leerdam.

We hebben uiteindelijk prachtige ergonomische bureaustoelen, grote bureaus en een compleet nieuwe balie uitgezocht. Alles perfect op elkaar afgestemd. Zoals we van EM Kantoorsystemen gewend zijn, verliep de levering perfect en is de kwaliteit gewoonweg fantastisch. Ons pand heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Inmiddels hebben we ook de muren opnieuw laten schilderen en hebben we gekozen voor een paar kleurrijke, abstracte schilderijen.

Maar uiteraard is niet alleen de uitstraling van ons bedrijf van belang. Er moet ook gewerkt worden. Doordat we gekozen hebben voor zeer comfortabele bureaustoelen, is het zitcomfort van het personeel aanzienlijk verbeterd. Ook de hoogte van de bureaus is op de stoelen afgestemd. Hierdoor worden klachten zoals RSI voorkomen. Dit komt natuurlijk de productiviteit weer ten goede. We zijn daarom wederom dik tevreden over de producten van EM Kantoorsystemen.

Lees Meer:-  https://bureaustoelen.logze.nl/2013/08/22/bureaustoelen-en-kantoormeubelen-voor-een-goede-eerste-indruk/

Voortaan EM Kantoorsystemen voor al mijn kantoormeubelen!

11/07/2013 13:20

Hallo luitjes. Hier is weer een berichtje van mij. Ik heb het al vaker gezegd en toch blijf ik het zeggen: bedankt voor al de kantoormeubelen die jullie mij hebben geleend voor de tijdelijke inrichting van mijn eigen kantoortje. Het is goed om te weten dat jullie er zijn als ik ooit hulp nodig heb. Zoals ik de laatste keer al schreef gaat het als maar beter met mijn alles omvattend bemiddelingsbureau. Het is fantastisch werk en je komt in aanraking met veel “soorten” mensen. Soms hoor je van die verhalen, waar zelfs ik rode oortjes van krijg. Helaas mag en kan ik niet veel erover zeggen, dus jullie moeten de sappige details missen. Ik heb een verklaring moeten geven van vertrouwelijkheid. Door het steeds beter gaan met de zaken ben ik nu al toe aan uitbreiding. Mijn huidige werkruimte is te klein en ik kan het niet maken met cliënten te spreken terwijl ik een secretaresse op schoot heb… Geintje. Via Harmen heb ik een adresje gekregen van een groter pand. Het blijkt een schot in de bekende roos. Het is ruim en voldoet aan al mijn wensen. Natuurlijk betekent meer ruimte meer inrichting. Harmen gaf mij nog een tip en deze speel ik door naar jullie als je er ooit ook mee te maken krijgt. Ik moest maar eens kijken op de site van EM Kantoorsystemen. Zo gezegd, zo gedaan. Jongens wat je daar al niet tegenkomt aan kantoormeubelen. Ik wist niet dat er zo veel mogelijkheden op dit gebied waren. Ik heb alles daar besteld wat ik nodig heb. De levertijd en prijs zijn er zeer gunstig. Binnenkort wordt alles geleverd. Om dit te vieren nodig ik jullie uit om langs te komen voor een hapje en een drankje. En als jullie er toch zijn, kunnen jullie me helpen met het op de juiste plaats zetten van de spullen en dan kunnen jullie meteen de van jullie geleende spulletjes mee terugnemen. Ik blijf een bemiddelingsbureau!

Alle kantoormeubelen voorradig bij EM-Leerdam!

15/06/2013 11:49

Wat ik nu ga vertellen hebben jullie denk ik ook wel eens meegemaakt. Kom je op bezoek bij een bedrijf en zie je een “bijeengeraapt” zooitje aan kantoormeubelen. Dat zag ik dan ook afgelopen week toen ik een bezoek bracht aan een zakenrelatie van mij. Achter de balie zag het er nog wel redelijk uit, maar de afdelingen die niet in het directe zicht waren zagen er een beetje, ja ik noem het toch, armoedig uit. Er waren zelfs medewerkers die nog achter erg gedateerde metalen bureaus zaten. Ik kan goed overweg met deze zakenrelatie. Daarom kon ik hem mijn mening dan ook openlijk geven. Hierop geattendeerd gaf hij toe dat het inderdaad wel een aftands stelletje spullen waren. En hij bedoelde hiermee niet zijn medewerkers. Hij kent mijn bedrijf en weet hoe het er daar uit ziet. Hij vroeg mij daarom ook om advies, hoe ik het heb aangepakt. Heel eenvoudig kon ik hem zeggen. Elke investering doe je voor een bepaalde tijd. Dit geld ook voor bureaustoelen. En die van hem waren zeker al heel lang afgeschreven. Ik ga hem dan ook het advies om naar de website van EM Leerdam te gaan. Zelf heb ik een paar jaar geleden ook voor een dergelijke uitdaging gestaan en ik ben nog steeds zeer tevreden dat ik dit bedrijf heb ingeschakeld. Je komt vaak aan dergelijke bedrijven door het “hoort zeg het voort” principe. Samen hebben we de website van EM Leerdam opgezocht. Hij werd stil van het grote aanbod. Je kunt naar hun showroom in Leerdam gaan, maar ze bieden ook de mogelijkheid om alles online te bestellen. Van kantoormeubelen tot een complete kantoorinrichting. Ik heb hem er verder alleen mee gelaten, want per slot van rekening moet hij zelf beslissen. Gisteren sprak ik hem weer eens. Hij vertelde dat hij kort nadat ik weg was gegaan, direct een uitgebreide offerte had aangevraagd. De goede adviezen en de goede leveringsvoorwaarden waren voor hem redenen om een grote bestelling te doen. Alle kantoorruimtes worden opnieuw ingedeeld en voorzien van eigentijds meubilair. Om zijn dank uit te spreken begreep ik dat een fles whisky onderweg was naar mij. Vanaf nu is hij ook vaste klant bij EM Leerdam.

Kantoormeubelen uitzoeken met deskundig advies van EM Kantoorsystemen

10/06/2013 11:52

Sta je aan het begin van iets nieuws en ga je een eigen kantoor beginnen? Wie helpt je dan? Ik moet eerlijk zeggen dat ik heel veel nuttige en bruikbare tips heb gekregen. En niet alleen hoe je een nieuwe zaak in deze tijd goed opzet, maar ook waar je terecht kunt voor andere zaken. Ik heb een geschikt pand gevonden nabij het centrum. Het is bijna klaar en nu ben ik op zoek naar kantoormeubelen. Hoe pak je zo iets aan? Een van de adviezen die ik kreeg, was veelvuldig het internet te raadplegen. Het internet biedt veelal uitkomst als je dreigt vast te lopen. Een van mijn kennissen was vol lof over zijn opgedane ervaringen met het bedrijf EM Bureaustoelen. Een bezoek brengen aan hun showroom in Leerdam is een optie, maar een andere mogelijkheid is om online te shoppen in hun webwinkel emleerdam.nl. Ik koos voor het laatste, met in mijn achterhoofd dat ik altijd nog naar Leerdam kon rijden. Ik dus naar hun website. Dit bedrijf zegt dat zij totaalleverancier op het gebied van kantoorinrichting en toebehoren zijn. Wat je allemaal tegenkomt op de site bevestigt dit alleen maar. Een enorme keuze aan mogelijkheden. Het zien van dit alles bracht mij op meerdere ideeën. Ik wilde wel eens weten wat EM Kantoorsystemen mij allemaal kon bieden. Om hier achter te komen heb ik online een offerte aangevraagd. Hierin heb ik vooral gevraagd mij te adviseren op het gebied van kantoormeubelen. Ik werd niet teleurgesteld. Ik kreeg een goed en duidelijk antwoord met tips en adviezen. Ook was er het aanbod mij verder vrijblijvend te adviseren over het verdere inrichten van mijn kantoor en aanpalende ruimten. Een aanbod dat ik zeker niet zal afwimpelen. Maar eerst heb ik online simpel en snel de bestelling voor het kantoormeubilair geplaatst. Stap 1 is dus gezet. Voor de komende stappen zal ik ook weer contact opnemen met deze kantoorgroothandel. Vooral door de goede adviezen in de offerte.

1 | 2 | 3 | 4 >>

Tags

The list of tags is empty.